26

Jun 2017

Software talent

Topmotiveret software talent

Vi søger stærke kandidater inden for softwareudvikling, som har lyst til at blive en del af et engageret team i en spændende international vækstvirksomhed.

Trusted A/S oplever stigende efterspørgsel på virksomhedens innovative produkter og løsninger til dataopsamling i forbindelse med overvågning, transport og materialehåndtering. I forbindelse med udvikling og markedsintroduktion af en række nye innovative produkter og teknologi opdateringer søges softwareudviklere, der vil gøre en forskel og arbejde med følgende teknologier:

 

 • C#/.Net
 • MVC
 • Entity Framework
 • Web API 2
 • MS-SQL
 • HTML5, JavaScript, JQuery
 • Windows Services
 • Team Foundation Server
 • Single sign-on
 • Application Programming Interface
 • Cloud arkitektur

 

I jobbet som softwareudvikler vil du deltage i alle dele af udviklingen i Microsofts udviklingsmiljø herunder font- og backend, design, implementering, teste, release og drift. Du vil blive en vigtig del af et lille dedikeret team med godt humør, hvor vi er inspireret af og arbejder efter agile arbejdsmetoder.

Trusted tilbyde dig et job med stor indflydelse og udfordringer. Du vil opleve en spændende arbejdsplads drevet af motivation og innovation i tæt samarbejde med gode kollegaer og vores kunder verden over.

Vi forestiller os, at du brænder for at bruge din ekspertise i en international virksomhed og at du har et højt fagligt niveau, der kan udfordre os i forhold til løsninger og udviklingsmetoder.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør Niels Henrik Olesen på telefon +45 20 98 75 99 eller teknisk direktør Nicolaj Haarup på +45 2826 1617.
Send din ansøgning til jobs@trusted.dk

 

 

Om Trusted A/S

Trusted A/S er en højteknologisk virksomhed med hovedsæde i Silkeborg og rødder tilbage til 1999. Trusted A/S flyttede i foråret ind i nye attraktive lokaler.

Trusted A/S er udbyder af trackingudstyr og en softwareløsning, der hjælper med sikkert at optimere logistik og håndtering af materialer ved at lokalisere og monitorere specifikke parametre, som ofte er i forbindelse med transport.

Trusted A/S har udviklet nogle af markeds mest energieffektive og installationsvenlige produkter til tracking og dataopsamling. Produkterne indeholder de nyeste teknologier indenfor GSM, GPS, RFID og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse. Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere.

Via Trusted Visibility Suite på internettet og App’en Trusted Mobility Suite er det nemt for brugerne selv at skabe overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation.

Trusted A/S produkter er i drift i flere lande med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer.